Хотел за кучета

centar za obuchenie na kuchetaСлучвало ли ви се е да попаднете в ситуация , в която наближава времето за излизане в отпуска, планирали сте всичко, като това да оставите децата при бабите или при други близки, резервирали сте почивката/екскурзията, купи ли сте билетите, подготвили сте багажа, нямате търпение да избягате от цикличното ежедневие но сте забравили нещо важно… кучето ! В последния момент тази мисъл пронизва вече почти ликуващото ви съзнание , че сте забравили да се погрижете за кучето.

Почивката ви ще трае поне седмица , а това е твърде много време за да го оставите удома. Да ангажирате съсед да го храни и разхожда не ви се вижда удачно, защото когато кучето дълго време стои затворено вкъщи ще започне да прави бели , някак като напук за дето сте го забравили, изоставили.

Минава ви друга идея през главата, да го оставите у някой роднина приятел и започвате да си мислите … кучето е твърде голямо за да го оставите при жена, която няма да го одържи докато го разхожда а изпусне ли го … ; кучето е твърде зле настроено към потенциалния временен стопанин или той е зле настроен към кучето ви .  Дори и да има възможност къде да оставите кучето и да го виждате като потенциално решение пред вас се откриват нови проблеми , да убедите всички участващи страни в това, че те могат да се справят или че всичко щебъде наред.

Реално най-доброто решение на проблема, защото ще стане бързо и безболезнено за всички е да потърсите хотел за кучета. Там за кучетата се грижат  професионалисти, които няма да направят компромиси нито с храната на кучето ви , нито с разходката, нито с играта с тях. С две думи там кучето ви реално може да се чувства щастливо.  Обичайно един хотел за кучета предлага самостоятелни дезинфекцирани клетки както подходящи за малки така и за големи кучета, отопление през зимния период. За тези които желаят може кучето ви да получи и обучение по време на престоя, а колкото до ограниченията хотелите предлагат възможност за неограничен престой.Сигурност, а именно денонощна охрана и ветеринарен контрол. Отношението към кучето включва индивидуални разходки, храна по избор на клиента и запазване на хигиенни навици.

Хотелите за кучета всъщност могат да бъдат представени и като центрове за обучение, където можете да подобрите общата дисциплина на вашият домашен любимец, както и да го научите на някои сложни за изпълнение команди.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Хотел за кучета, 5.6 out of 10 based on 5 ratings

Leave a Reply